Aanbieding bij van Hilst

Alleen bij garage van Hilst

Als actie hebben wij speciaal voor onze klanten, brengt u uw auto voor een grote onderhoud (beurt) dan krijgt u
de APK Keuring van ons gratis!.

Aircoservice

Airco in uw auto is een handig extra'tje.

Maar uw airco blijft niet vanzelfsprekend goed functioneren. Voor optimale kwaliteit, moet u uw airco regelmatig onderhouden.

Vaak komt het voor dat het ineens kan gaan stinken in de auto. Dit kan uit de airco komen. De oorzaak hiervan is dat er bacterieën gaan groeien op de verdamper. Bij het aanzetten van de airco worden de bactiereën verspreidt en zorgen voor de stinkende lucht in uw auto. Om dit tegen te gaan is het van belang uw airco goed te onderhouden

Zo ongeveer om de 3/4 jaar. Wij kunnen alle ongemakken verhelpen, en hebben daar alle apparatuur voor.Mocht u met de auto op vakantie gaan, is het ook raadzaam om even de airco te laten controleren. Dan komt u in ieder geval niet voor verassingen te staan onderweg.

Apk Keuring

De algemene periodieke keuring, in de volksmond ook wel bekend als de APK keuring. Wettelijk verplicht in Europa en dus ook Nederland.

Alle auto’s,afhankelijk van het voertuig, vanaf het derde of vierde levensjaar worden gekeurd. De keuring is in het leven geroepen om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Enige tijd voor het verlopen van uw APK krijgt u bericht van de rdw per post dat uw voertuig gekeurd dient te worden. De bestaande klanten krijgen als extra herinnering ook een brief van ons. Heeft u een nieuwe of tweede auto? Laat het ons weten, dan nemen wij het kenteken van uw voertuig op in ons systeem. Op die manier krijgt u elk jaar, tijdig van tevoren, een herinnering van ons dat uw auto weer APK gekeurd moet worden!

Periodieke APK keuring is als volg :

Benzine auto's nieuw pas na de 4e jaar. Daarna om de 2 jaar een APK keuring.
Benzine auto's ouder dan 8 jaar is de APK keuring elk jaar.

Diesel auto's nieuw pas de 3e jaar. Daarna is de APK keuring elk jaar.

Taxi's dienen elk jaar een APK keuring te ondergaan.